İzleyiciler

12 Ağustos 2013 Pazartesi

Hediye Kitaplarım :)




               Bugun iş günümün son günüydü , yanı işte buügün çıkmış bulunmaktayım. İnsani işten çıkınca rahatlar mı?  Nasıl rahatladım ama bılemezsınız , çok sıkılmıştım orda daralmıştım  adeta. Artk oraya gitmeyeceğim için çok mutluyum :) ohh bee :)


               İş yerınden ayrılırken iş arkadaşım hatıra olarak bana harıka bır kıtap hediye etti. Benı cok az surede tanımasına ragmen bukadar sıcak uğurlaması benı tabı kı duygulandırdı :(


             ''Zülfü Livaneli --Serenad ''
Mutlaka sızınde okumanız gerek yeni başladım ama akıcı bır kıtap oldugunu soyleyebılırım. Bu bırıncı hedıye kıtabım dı ,çok geçikmeden diğeri degeldı :) dündenbügüne Allah Beni Böyle Yaratmış-- Pucca. Buda yıne çok sevdıgım almayı düşündüğüm kıtaptı :)  Yasemin arkadaşımdan canımm benım beni nasıl mutlu ettin bılemezsın. İki kıtabıda severek okuyacagımdan emınım.
 

       Kitap okumak şey gibi ımm.. şey işte :) insan her zaman kendine bir pay çıkartır mutlaka her hikayede. Bende olsam böyle yapardım diye düşündüğüm satır araları olmuştur. Yasemin'in hediye ettiği kitap mesela orda kızın düşünceleri cevapları bana çok yakın geldi ve kendime benzettiğim bir çok yönü var onuda zevkle okuyacağım. Kızlarrrrr her daim hediye kitaplarınızı beklerim :)))
           
           

4 yorum:

  1. Sen yeter ki mutlu ol canım beniiim :))
    Her daim! ımm şey.. şey işte :)))

    YanıtlaSil
  2. Benden de aldın bebişim :) Güzel günlerde oku :) Senin de dilek listen olur inşaallah hep birlikte gerçekleştirirz

    YanıtlaSil
  3. Evet sum' cum sana da tekrar tesekkur ederım keyıfle okuyacagım. Umarm hepımnızn dıleklerı gercekleşir.

    YanıtlaSil